Vakuumterapi

Vakuumterapi - med VitaGeo metoden

Hva er Vakuumterapi?

Hovedprinsippet med vakuumterapi behandling er å gjenopprette balanse i kroppens blodsirkulasjon. Vakuumterapi er en helhetsbehandling.
Det jeg hører flest ganger etter behandling "Nå kan jeg se helt over skulderen, til og med på begge sider" Noen tror en ikke skal kunne det! Selv i voksen alder, skal en kunne snu på hodet.


Med Vakuumterapi kan vi behandle muskel- ledd- skjelettplager / smerter.

Kroppen blir mykere og mer fleksibel når en tar Vakuumterapi behandling.                                                                                        En får mer energi og overskudd med en kropp i balanse.                             


Hva kan du forvente

Noen merker bedring etter første behandling. De fleste trenger flere behandlinger og blir bedre etter hvert. Videre behandlingsopplegg varierer hos hver enkelt blant annet etter hvor lenge en har hatt plagene.
Ved akutte tilstander trenger man som regel ikke mange behandlinger, men har man vært plaget med symptomer lengre tar det naturligvis noe lengre tid.
Selve vakuumterapi behandlingen varer 30-45 minutter hver gang.

                                       

  Behandler blant annet:                                                                     

* muskel- og leddsmerter * knær * ankler * legger * nakkesleng * hodepine / migrene

* ryggsmerter * prolaps * skulder- og arm problemer * nakkesmerter * senebetennelse


* kramper * bindevevet * lymfe drenering * arr behandling * søvn * bihuler


* ansikt * blokkert kjeve


- eller som støtteterapi ved annen form for behandling.

VAKUUMTERAPI

Er en metode hvor man jobber med kroppen uten å bruke legemidler.

Ved å jobbe med vakuum på huden øker blodtilførsel til de aktuelle områdene hvor der er smerter og på denne måten vil man kunne rette opp i kroppens ubalanse.

Grunnen til dette er at alle systemene i organismen er involvert i behandlingsprosessen og forfriskningen kun skjer ved stimulering av kroppens indre ressurser.

Vakuumterapi utføres med spesiallagde glasskopper koblet til en vakuumpumpe. Vakuumet suger ut døde og ødelagte kapillærer (blodårer) som hindrer at blodgjennomstrømning kommer til muskler og ledd.

Kroppen vil fornye kapillærene og området vil gradvis gjenopprette normal funksjon.

Er det forskjell på Vakuumterapi - Kopping? Behandlingene har samme prinsipp å øke blodsirkulasjonen og hjelpe mennesker med muskel og skjelettsmerter.

TERMOGRAFI


Jeg tar bilder med termografikamera. På bildene ser jeg hvor det er blokkeringer og områder med dårlig blodsirkulasjon. Jeg tar utgangspunkt i bildene. Disse bildene er symmetriske hos friske mennesker og asymmetrisk hos mennesker med ulike plager.
Termografi er helt ufarlig og gir ingen bivirkninger. Det er et digitalt infrarødt varmekamera og viser hver pasients unike bilder.