Access Bars

                                                                                                                                                                    Hvordan kan det bli bedre?                                                                                                                                                                                Hva mer er mulig?

 * Er der ting i livet du gjerne ville endret om du kunne? 

* Hva om det er mulig? 

* Hva om det finnes nøkler som låser opp de mest gjemte og "låste dørene"?


En mann sa «dette var noe piggsnodige greier» «Ja, det er det, svarte jeg» Energier som løses opp og du klarer å gjøre noe med fastlåst mønster, adferd, tanker, følelser, vonde opplevelser... Alt har en begynnelse.

Det er det Access Bars behandling handler om. Å "låse opp" slik at du slipper dine begrensninger, overbevisninger og blir bare deg. Det er som du blir satt fri og du kan leve livet ditt slik du ønsker.

Bars behandlingen rydder opp og du blir kvitt det som holder deg tilbake. Behandlingen er varig og jo flere behandlinger du tar jo mer får du ryddet opp i. Akkurat som du sletter gamle filer som du ikke har bruk for på datamaskinen.


Access Bars handler om å ta imot uten forpliktelser. Her presterer du ingenting. Gir kun deg selv en stund i deg selv, hvor du gjør noe bra for deg selv.

Hva er Bars

På hodet vårt finnes der 32 punkter som kalles the bars. Disse er knyttet til energibjelker (bars = bjelker) som går gjennom og rundt hodet og som er koblet til ulike aspekter ved livet, som kropp, seksualitet, kommunikasjon, penger, aldring og kreativitet.

Det er en enkel behandlingsteknikk som går ut på å berøre de ulike punktene.
"Barsene" er som filer i en database hvor alle elektromagnetiske komponenter knyttet til de tanker, ideer, holdninger, konklusjoner og trossystemer vi har samlet gjennom livet, ligger lagret.

Denne lagringsmassen har rot i fordommer og konklusjoner, normer og regler, systemer og programmer. Vi har en misforstått oppfatning av dette, vi tror det er "virkeligheten", som noe vi må leve med på godt og vondt. Men hvor mye av dette har egentlig å gjøre med vår egen sannhet?

Det som skjer når vi får bars-punktene berørt, er at den lagrede energien løses opp og vi kan slippe taket i det en gang for alle.

Det er en svært dynamisk og bevissthetsutvidende prosess som innebærer endring på alle områder i livet og som åpner opp for uendelige muligheter.

Hvordan kjennes det å få Bars behandling

Du ligger avslappende på behandlingsbenk, mens dine bars/punkter forsiktig berøres. Det er som en god avslappende massasje.

Vi snakker ikke under behandlingen og du kan sove hvis du har behov for det. De fleste kjenner at noe skjer og i beste fall vil alle aspekter ved livet ditt begynne å endre seg til det bedre, slik du kanskje i en evighet har ønsket skulle skje.

Alt du er klar til å forløse, forløses ved at du tillater deg å ta imot behandlingen.

Det er trygt, du styrer alt selv og gjør ALDRI noe som kan skade deg. Du gir slipp, gjør endringer når du føler deg trygg og klar for det.

Jeg har gitt Access Bars behandlinger i 12 år og har hørt mange kjekke fine historier om endring som sover bedre, flyskrekk nesten vekk, tar mer vare på meg selv, lar barna mine ta mer ansvar for sitt liv, snakker bedre med mannen min, mindre kontroll behov, har mer overskudd til venner og trening, grubler mindre, negative tanker mye mindre, sier min mening, panikk angst så å si vekk, sorg som forløser, traume som kommer mer på avstand........... Gutt 8 år stammet mye, 2 behandlinger og stammingen var vekk.

                         Har hatt flere barn og ungdommer som har fått Access Bars og de liker det veldig godt.

Tilbakemeldingene er mange:

"Har fått kontakt med tåen som har vært følelsesløs over lang tid" 
"Lettere å si min mening og bli" 
"Lettere å si min mening og bli hørt" 
"Rødmer mindre + at nå bryr jeg me" 
"Nå føler jeg meg mer hel, mye mer i kroppen" 
 "Tenker ikke på eksamen nå - gruer meg ikke" 
 "Mye lettere å snakke med ukjente folk" 
 "Har blitt mye mer klar over mine verdier" 
 "Lettere å ta valg" ikke"

Hei, hvordan har du det etter barsbehandlingen?

* Jeg hadde en kveld/natt uten angstanfall. Så jeg er kjempe fornøyd og positiv i dag! Dame 26 år

* Føler meg veldig glad etter behandling. Har sunget og danset på kjøkkenet. Dame 32 år

* Hei Mari Anne! Som du allerede vet alt går den riktig vei med meg. Både privat og jobbmessig (selv om det er det samme jobben ennå..) jeg jobber med saken og det kommer forandringer. .. Jeg må bare takke deg hjertelig for alt! For jeg tror virkelig at det er mitt møte med deg og behandlingene dine som har gjort underverket og det forsetter!!! Det er akkurat som du har sagt til meg at det kommer forandringene og alt blir mye lettere. Tusen takk!!!!!!!!! Ha fortsatt en flott søndag! Mange klemmer😀 Dame 52

* Jente 5,6 år. Snakker mye med sine aller nærmeste og har et velutviklet språk. Med andre sier hun ingenting. Moren skriver:
Vi ønsker nå å fortsette behandlingen av ...... (og meg selv). Først av alt så synes vi at .... har hatt en fin fremgang i hele sommer, hun svarer mye oftere når noen spør henne og hun tar oftere initiativ selv til å spørre om ting selv. I tillegg gikk overgang til ny avdeling veldig fint, hun snakket med de nye voksne der tilnærmet likt de andre. Så vi er helt overbevist om at behandlingen har hjelpt henne, og det sier hun selv også at "Mari Anne har hjelpt meg til å ikke være sjenert lenger". Så det er jo herlig å høre. Allikevel så ser vi at hun godt kan trenge mer påfyll av deg. 

Men i løpet av sommeren så har hun fått et annet "problem". Om kveldene når skal legge seg så er hun så redd at det skal begynne å brenne i huset vårt.......... Hun spurte oss en dag om vi trodde at Mari Anne kunne få "branntankene" ut av hodet hennes. Så nå lurer vi jo selvsagt på om du kan klare å kombinere dette inn i den vanlige "kommunikasjons" behandlingen av henne?

Traff moren i dag ca 1år etter avsluttet behandlinger og var svært spendt på hvordan det gikk med jenta. Moren hadde bare positivt å fortelle. Skolestart hadde gått bra og hun har det fint sosialt og snakker med andre. Litt lukket overfor fremmede, men en enorm utvikling :-) Gubba noa så kjekt!!! Blir glad på jentas og foreldrenes vegne.                                                                       Barn og ungdom liker veldig godt Access Bars